Lions waren actief bij ALS lenteloop.

De ALS Lenteloop Bilthoven was een evenement waarbij deelnemers hardlopend of wandelend een zelfgekozen afstand afleggen onder het motto ’samen leven, samen lopen’. De deelname was voor iedereen toegankelijk, voor jong en oud en voor geoefende en minder getrainde lopers. Ook voor ALS-patiënten of deelnemers met een andere beperking werd er weer een kort parcours uitgezet. 

Het doel was enerzijds om geld te werven voor onderzoek naar en medicatie voor ALS en anderzijds om een evenement te organiseren waarbij de gezamenlijkheid van samen lopen en samen het leven vieren voorop staat. Daarom werd de dag wederom weer feestelijk afgesloten met een topfeest met een live-optreden van de Hermes House Band!

 

 

 

6 juni 2022 de laatste editie ALS Lenteloop Bilthoven, een mooie afsluiting! 

De zevende editie van de ALS Lenteloop te Bilthoven die op 6 juni 2022 plaatsvond, was de laatste editie. Het bestuur van de ALS Lenteloop heeft besloten na zeven jaar te stoppen met de organisatie van dit mooie evenement. De ALS Lenteloop heeft zeven jaar lang een grote inspanning gevraagd, maar bovenal heeft het voor velen ontzettend veel positieve energie gebracht! Met alle edities samen hebben we bijna 1,4 miljoen euro netto opgehaald voor onderzoek naar de ziekte ALS en de teller loopt nog steeds. Daar zijn wij trots op. 

Heel veel dank aan alle vrijwilligers, sponsors, deelnemers, donateurs, oud-bestuurders en alle anderen die een bijdrage hebben geleverd om dit evenement tot een succes te maken.  

Dit jaar zetten wij ons nog één keer in om samen met elkaar het leven te vieren tijdens de ALS Lenteloop. We hebben er met elkaar een spetterende dag van gemaakt! 

 

Terug naar homepage.

 

 

Nog een paar foto's van een geweldig event.